Ouderraad – ontbijtbox

Je hebt het water (of de koffie) al in de mond? Je vindt een weekend zonder copieus ontbijt nog erger dan een leeg terras? Je wil de Ouderraad nog eens steunen, zodat hij volgend schooljaar met voldoende financiële reserve kan doorstarten in het belang van de school, de ouders en de leerlingen? Je zoekt nog een leuke attentie voor vaderdag, en je wil mama nog een late moederdagattentie geven?
Je wil nog één keer zondigen tegen je lentedieet ?

Door de algemene vaccinatiecampagne gaan we stilaan terug naar normaal. Nu de terrassen weer open zijn, willen we nog één keer doen alsof we nog volop in lockdown-modus zijn. We plooien ons daarom nog eenmaal terug in eigen kring en eigen huis, en wel met onze overheerlijke ontbijtbox. Die wordt in het weekend van 12 en 13 juni a.s. aan huis geleverd. Er is een versie voor volwassenen en één voor kinderen.

Young family having breakfast at home while woman is giving her small son a glass of milk and he is refusing it.

Wat mogen jullie verwachten?

In de volwassenenbox zit : 1 croissant, pistolet, sandwich en chocoladekoek; 2 sneetjes kaas, 2 sneetjes gekookte ham en 2 sneetjes salami; 1 margarinecup en 1 botercup; 1 chococup, 1 confituurcup en 1 honingcup; 1 gekookt eitje in cup met een portie zout; 1 speculaaskoekje en 1 peperkoekje; 1 theezakje earl grey tea en 1 zakje oploskoffie; 1 fruitsapje; en een bestekzakje. Deze box kost €12,50 per persoon.

In de kinderbox zit : 1 croissant, sandwich en chocoladekoek; 1 sneetje kaas en 1 sneetje gekookte ham; 1 botercup; 1 chococup, 1 confituurcup en 1 honingcup; 1 fruityoghurt 125 gr en een stukje seizoensfruit; 1 fruitsapje; en een bestekzakje.
Deze box kost €10 per kind.

Bestel dan nu meteen je ontbijtbox(en). Bestellen kan je via het formulier op de onderstaande link of via het inschrijfstrookje bij de brief. We vragen jullie wel alleen te bestellen via deze weg en dus niet door enkel over te schrijven op onze bankrekening.
https://forms.gle/uFh1eydTVdbWa4B68

Jullie bestelling wordt pas als definitief beschouwd wanneer we het bedrag ook op onze rekening zien verschijnen. Je kan – na inschrijving – betalen via overschrijving op Ouderraad BSJ Pontstraat BE14 7360 3772 5283 met vermelding: “Ontbijtbox volwassenen X stuks en kind X stuks + voornaam/naam kind & klas”.

Jullie kunnen bestellen tot woensdag 9 juni 17u.
We leveren op zaterdag- en zondagvoormiddag van 7u30 tot 10u30.

Categories:

Tags:

Comments are closed